Hologram. Framtidens kamin.

Här kommer tillfällig information placeras!

Kalfire E-one 100

Kalfire E-one 100F är helt elektrisk vilket innebär att ingen skorsten behövs och den har inga utsläpp av rökpartiklar. Den generösa glasytan på 100 cm x 37 cm säkerställer en optimal bild av elden och de realistiska keramiska vedträna. Genom att interiören i Kalfire E-one lyses upp blir eldstaden snabbt en
iögonfallande mittpunkt.

Tack vare de rena linjerna och kompakta dimensioner är inbyggnadsmodellen idealisk för installation i skräddarsydda möbler som i en vägg i ett vardagsrum, en restaurang eller ett hotell. Den inbyggda modellen kan även utrustas med en värmefläkt på upp till 2 kW.

Kalfire E-one 130

Kalfire E-one 130F är en uppdatering av modell 100 men i ett större format och har även ett rökfärgat glas som standard för optimal återgivning av elden. Den generösa glasytan säkerställer full insyn till elden och de realistiska keramiska vedträna. Standardmodellen fås med en slät panel i botten men med tillvalet designinredning så kan man höja nivån ytterligare. E-one 130 går att få med 1 eller 2 sidoglas.

Genom att interiören i Kalfire E-one lyses upp blir eldstaden en iögonfallande mittpunkt, även när eldstaden är avstängd. Kaminen och flambilden styrs enkelt med en fjärrkontroll. Välj mellan 2 olika flambilder, en vacker vedeldad eller en lugnande gaseldad. Dessutom har E-one i princip inget underhåll.

Våra varumärken.

Vi har kaminer för alla platser.

Öppettider

Måndag till fredag: 10:00-18:00
Lördag: 11:00-14:00
Söndag: Stängt

Avvikande Öppettider

23/12 stängt
24/12 stängt
26/12 stängt
31/12 stängt

Besök oss

Ekslingan 1
254 67 Helsingborg

Följ oss