Hologram. Framtidens kamin.

Kalfire E-one 100

Kalfire E-one 100F är helt elektrisk och innebär att den är skorstensfri och utan utsläpp av rökpartiklar. Den generösa glasytan på 100 cm x 37 cm säkerställer en optimal bild av elden och de realistiska keramiska vedträna. Eftersom interiören i Kalfire E-one är upplyst blir eldstaden snabbt en iögonfallande mittpunkt.

Tack vare de rena linjerna och kaminens kompakta dimensioner är inbyggnadsmodellen idealisk för installation i en vägg i ett vardagsrum, en restaurang eller ett hotell. Den inbyggda modellen kan även utrustas med en värmefläkt på upp till 2 kW.

Kalfire E-one 130

Kalfire E-one 130F är en uppdatering av modell 100. Ett större format med ett rökfärgat glas som standard för optimal återgivning av elden. Den generösa glasytan säkerställer full insyn till elden och de realistiska keramiska vedträna. Standardmodellen fås med en slät panel i botten men med tillvalet – designinredning – kan man höja nivån ytterligare. E-one 130 går att få med 1 eller 2 sidoglas.

Eftersom interiören i Kalfire E-one är upplyst blir eldstaden en iögonfallande mittpunkt, även när eldstaden är avstängd. Kaminen och flambilden styrs enkelt med en fjärrkontroll. Välj mellan 2 olika flambilder. En vacker vedeldad eller en lugnande gaseldad. Dessutom behöver E-one i princip inget underhåll alls.

Våra varumärken.

Klicka på önskat varumärke för mer information!

Vi har kaminer för alla platser.

Öppettider

Måndag till fredag: 10:00-18:00
Lördag: 11:00-14:00
Söndag: Stängt

Avvikande Öppettider

21/6 STÄNGT
22/6 STÄNGT

Besök oss

Ekslingan 1
254 67 Helsingborg

Följ oss